Om mig

Når vi vælger at opsøge psykolog, er det tit fordi, der er noget, der går os på, eller der er noget vi gerne vil udvikle.

 

I min rådgivning og terapi bestræber jeg mig på, at der er et trygt og tillidsfuldt rum. At du kan få hjælp til det, der opleves som svært og vanskeligt af dig. Nogen gange kan et par samtaler sætte en god proces igang, andre gang er det et længere forløb, hvor du støttes i nogle forandringer og handlinger mentalt og også kropsligt.

 

Jeg tilpasser altid mine metoder efter den enkelte person, da vi alle er forskellige, og det er vigitg, at terapien er virksom for dig. 

 

Jeg arbejder ud fra en helheds tilgang, hvor enhver tanke, følelse og handling betragtes som meningsfuld og sammenhængende. Og som siger noget om, hvordan det er at være dig. Til tider kan det være svært selv at forstå vores reaktioner og følelser, og vi kan opleve os fastlåste. Samtaler med mig som psykolog hjælper dig til at forstå dig selv bedre og komme tættere på det liv, som du ønsker dig. 

 

Jeg er 50 år, uddannet psykolog, cand. psych., fra Københavns Universitet i 2007, og autoriseret af Psykolognævnet i 2010. Jeg har efterfølgende taget en to-årig efteruddannelse i narrativ og systemisk psykoterapi, et forløb i neuroaffektiv behandling samt en efteruddannelse i relationel, biologisk traumeterapi, hvor vi arbejder med vanskeligheder ud fra kroppens præmisser.

 

Jeg kan tilbyde forløb til både børn, unge og voksne. Jeg har arbejdet i privat praksis og i forskellige kommunale rådgivninger indenfor børne- og familieområdet. Er tilknyttet psykolog i Psykologcentret Trekanten.

 

Privat er jeg gift med Jannik og har tre børn.

 

Uddannelser og kursus:

2021 Uddannelse i relationel biologisk traumeterapi ved psykolog Ulla Rung Weeke, Skolen For Psykosomatik

2019-20  Kursusforløb i Relationel Traumebehandling ved kropsterapeut Merete Holm Brantbjerg

2017 Uddannelsesforløb i Neuroaffektiv Psykoterapi ved Susan Hart

2016 Kursus i Mindfulness for børn og unge ved Sabrina Justesen Leoni 

2015 Gruppelederuddannelse ved Ingelise Nordenhof

2014 2 årig efteruddannelse i Systemisk og Narrativ Psykoterapi, Inpraxis

2014 Kursus i Kognitiv teori og metode ved Nicole K. Rosenberg

2013 Uddannelsesforløb i Mentalisering ved Nordic Intervention

2013 Seminar med Bruce Perry om børn og traumetilstande

2010 Autorisation som psykolog

2007 Cand. Psych. Københavns Universitet

 

Jeg modtager løbende supervison af specialiserede psykologer